محمدحسین نصیرزاده پرسید

رفلکس نوزاد
م
محمدحسین
.
۱۴ فروردین ۱۳۹۹
سلام و عرض تبریک سال نو دخترم سه ماهه هستش و یکسری علایم زیر رو داره که باعث نگرانی ما شده 1. بی قرار و ناآرام و پر جنب و جوش که نگهداری از آن سخت و گاهی طاقت فرسا می باشد.بسیار کم خواب و عادت به بغل شدن داشته و در جای خود احساس آرامش ندارد. 2. بعضی وقتها در طول روز و هنگام هوشیاری از خوردن شیر خودداری می کنه و در هنگام خواب راحت شیر می خوره و هنگام شیرخوردن بسیار بازیگوش یا بی قراره 3. انگشت،دست را به دهان برده و آب دهانش سرازیر می شود 4. پرجنب و جوش بوده بسیار تکان می خورد. 5. اغلب اوقات گوشهای خود را کشیده و بشدت چشمهایش را می مالد. 6. خواب ناآرامی داشته و زود از خواب می پرد و در طول مدت خواب نیز بسیار تغییر جا می دهد و گاه با شدت پاهای خود را روی تشک می کوبد. 7. سایر علایم نگران کننده نیز می توان به تاخیر در آروغ زدن ، مکیدن شست و انگشتان، پریدن از خواب همراه با جیغ زدن، ناله کردن در خواب، عرق کردن سر و صورت هنگام شیر خوردن، بعضی وقتها سردی کف دست و پای، اشاره نمود. تغذیه نوزاد صرفا شیر خشک (آپتامیل پبتی۱) و روند رشد نوزاد (وزن و قد) تا الان طبیعی و طبق منحنی خانه بهداشت طبیعی بنظر می رسه و در دو ماهگی قد نوزاد ۵۹ و وزن اون ۵ کیلو و ۲۰۰ گرم بوده. و الان بدلیل شیوع بیماری کرونا از منزل خارج نشده و در خانه با یه اندازه گیری تقریبی قد نوزاد ۶۳ و وزن اون ۵ کیلو ۵۰۰ گرم بنظر می رسه.(نوزاد سه ماهه) بدلیل داشتن کولیک از یکماهگی از قطره گریمیکچرز و کولیکیز استفاده شده است. لذا با توجه به اینکه موارد مذکور رو جزو علایم رفلکس معده نوزاد مطالعه کردم و نظر به اینکه دختر من در طول روز شیر بالا نمی آره و فقط آب دهانش که گاهی به رنگ شیر هست سرازیر می شه، خواهشا من رو راهنمایی بفرمایید که آیا علایم ذکر شده در بالا خطرناک هست و یا طبیعی ؟؟ با تشکر
221
پاسخ داده شده
a
admin
.
۱۴ فروردین ۱۳۹۹

سلام، احتمالا شیرخوار شما ریفلاکس معده پنهان دارد. درمان ریفلاکس باعث بهبودی روند شیرخوردن و کاهش بی قراری شیرخوار می شود.

متاسفانه در بخش پرسش و پاسخ نوشتاری وبسایت به دلیل اینکه احتمال استفاده از دارو های تجویز شده به صورت غلط توسط کاربران وبسایت وجود دارد از تجویز دارو در این بخش معذوریم. در صورت تمایل از مشاوره تلفنی برای اطلاع از نوع داروها استفاده کنید.

زمان پاسخ‌گویی
۱  تا  ۷ روز کاری
برای پاسخ سریعتر، از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.